Estofat de vedella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de vedella tallada a daus
  • 1 ceba gran
  • 2 tomàquets petits madurs
  • Una fulla de llorer
  • 2 o 3 alls
  • Farina
  • 1 got de vi blanc
  • 4 o 5 patates
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua o brou de carn

4 racions

Elaboració

Salpebrem la carn de vedella tallada a daus, la enfarinem i la fregim en una cassola, amb poc oli, fins que quedi daurada.
Quan la carn està a punt, hi afegim la ceba tallada fina. Ho deixem coure uns 10 minuts. Hi tirem el tomàquet ratllat.
Ho remenem i hi posem la fulla de llorer.
Hi aboquem el vi i esperem que s'evapori l'alcohol.
A continuació, ho cobrim amb aigua o brou de carn i ho deixem coure uns 45 minuts.
Hi afegim les patates, tallades a quadrats, dos alls i deixem que cogui fins que les patates estiguin cuites.
Si cal, hi afegim aigua o brou de carn.
El plat ha de quedar sucós. Ja es pot servir.

1h 30min


Recepta de cuina de Estofat de vedella
Estofat de vedella.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9576 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: