Estofat de vedella
Ingredients
- 600 g de vedella tallada a daus
- 1 ceba gran
- 2 tomàquets petits madurs
- Una fulla de llorer
- 2 o 3 alls
- Farina
- 1 got de vi blanc
- 4 o 5 patates
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Aigua o brou de carn
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Salpebrem la carn de vedella tallada a daus, la enfarinem i la fregim en una cassola, amb poc oli, fins que quedi daurada.
Quan la carn està a punt, hi afegim la ceba tallada fina. Ho deixem coure uns 10 minuts. Hi tirem el tomàquet ratllat. 
Ho remenem i hi posem la fulla de llorer.
Hi aboquem el vi i esperem que s'evapori l'alcohol.
A continuació, ho cobrim amb aigua o brou de carn i ho deixem coure uns 45 minuts.
Hi afegim les patates, tallades a quadrats, dos alls i deixem que cogui fins que les patates estiguin cuites. 
Si cal, hi afegim aigua o brou de carn.
El plat ha de quedar sucós. Ja es pot servir.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 15365 visites.
 15365 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Estofat
 Estofat 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram