Estofat de vedella
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600 g de vedella tallada a daus
- 1 ceba gran
- 2 tomàquets petits madurs
- Una fulla de llorer
- 2 o 3 alls
- Farina
- 1 got de vi blanc
- 4 o 5 patates
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Aigua o brou de carn
4 racions
Elaboració
Salpebrem la carn de vedella tallada a daus, la enfarinem i la fregim en una cassola, amb poc oli, fins que quedi daurada.
Quan la carn està a punt, hi afegim la ceba tallada fina. Ho deixem coure uns 10 minuts. Hi tirem el tomàquet ratllat.
Ho remenem i hi posem la fulla de llorer.
Hi aboquem el vi i esperem que s'evapori l'alcohol.
A continuació, ho cobrim amb aigua o brou de carn i ho deixem coure uns 45 minuts.
Hi afegim les patates, tallades a quadrats, dos alls i deixem que cogui fins que les patates estiguin cuites.
Si cal, hi afegim aigua o brou de carn.
El plat ha de quedar sucós. Ja es pot servir.
1h 30min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1885 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies