Xipirons estofats

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1.250 g. de calamarsons,
  • Quatre cebes,
  • Quatre grans d'all,
  • Quatre culleres de salsa de tomàquet concentrada,
  • 50 g. de pinyons torrats,
  • Dues cullerades de julivert picat,
  • Cinc cl. d'oli d'oliva verge i
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Poseu una cassola a foc lent amb l'oli i les cebes finament picades; deixar que suïn fins que comencin a prendre color.
En aquest moment, s'agreguen les dents d'all en làmines i els calamars o sípies netes i trossejades, deixant fer quinze minuts.
Afegir la salsa de tomàquet, la sal i els pinyons, mantenint la coccio fins a aconseguir la textura desitjada.
Un minut abans de retirar, escampar el julivert picat i remoure el conjunt.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!