Xipirons estofats
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1.250 g. de calamarsons,
- Quatre cebes,
- Quatre grans d'all,
- Quatre culleres de salsa de tomàquet concentrada,
- 50 g. de pinyons torrats,
- Dues cullerades de julivert picat,
- Cinc cl. d'oli d'oliva verge i
- Sal.
4 racions
Elaboració
Poseu una cassola a foc lent amb l'oli i les cebes finament picades; deixar que suïn fins que comencin a prendre color.
En aquest moment, s'agreguen les dents d'all en làmines i els calamars o sípies netes i trossejades, deixant fer quinze minuts.
Afegir la salsa de tomàquet, la sal i els pinyons, mantenint la coccio fins a aconseguir la textura desitjada.
Un minut abans de retirar, escampar el julivert picat i remoure el conjunt.
Etiquetes: Calamars Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.