Xipirons estofats
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1.250 g. de calamarsons,
- Quatre cebes,
- Quatre grans d'all,
- Quatre culleres de salsa de tomàquet concentrada,
- 50 g. de pinyons torrats,
- Dues cullerades de julivert picat,
- Cinc cl. d'oli d'oliva verge i
- Sal.
4 racions
Elaboració
Poseu una cassola a foc lent amb l'oli i les cebes finament picades; deixar que suïn fins que comencin a prendre color.
En aquest moment, s'agreguen les dents d'all en làmines i els calamars o sípies netes i trossejades, deixant fer quinze minuts.
Afegir la salsa de tomàquet, la sal i els pinyons, mantenint la coccio fins a aconseguir la textura desitjada.
Un minut abans de retirar, escampar el julivert picat i remoure el conjunt.
Etiquetes:
Calamars
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1703 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c