Xipirons estofats
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1.250 g. de calamarsons,
- Quatre cebes,
- Quatre grans d'all,
- Quatre culleres de salsa de tomàquet concentrada,
- 50 g. de pinyons torrats,
- Dues cullerades de julivert picat,
- Cinc cl. d'oli d'oliva verge i
- Sal.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Poseu una cassola a foc lent amb l'oli i les cebes finament picades; deixar que suïn fins que comencin a prendre color.
En aquest moment, s'agreguen les dents d'all en làmines i els calamars o sípies netes i trossejades, deixant fer quinze minuts. 
Afegir la salsa de tomàquet, la sal i els pinyons, mantenint la coccio fins a aconseguir la textura desitjada. 
Un minut abans de retirar, escampar el julivert picat i remoure el conjunt.
														
 Etiquetes: 
						Calamars
 
						Etiquetes: 
						Calamars  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3771 visites.
 3771 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 15 min.
 15 min. 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures Estofat
 Estofat 
  
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram