Cigrons estofats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ** 2/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. de cigrons cuits
  • 1 ceba
  • 1 tomaquet
  • 1 ou dur
  • Llaure
  • Sal i oli
  • Per la picada :1 gra d'all i 10 avellanes torrades

4 racions

Elaboració

Fer el sofregit amb la ceba i el tomaquet . Quant estigui ben concentrat afegir el llaure la sal i una mica d'aigua.
Deixar coure 10 minuts.
Fer la picada amb el gra d'all, el julivert i les avellanes.
Afegir a la caçola amb el sigrons i coure 5 minuts mes.
Avans de servir . Tallar petito el ou dur, i posar-ho per sobre.
Servir-ho ben calent.
Bon profit

25min


Recepta de cuina de Cigrons estofats

Cigrons estofats
per Montse boada colome

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!