Carn amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 kg. de carn de vedella
  • 2 cebes
  • 1 gra d'all
  • 2 tomaquets
  • 1 vas de vi blanc
  • Una fulla de llaurer
  • 4 patates
  • 500 grm. de bolets
  • Sal i una presa de xocolata,i un altre gra d'all , i 6 atmetlles torrades

4 racions

Utensilis

Una caçola de ferro

Elaboració

Fregir amb oli d'oliva la carn tallada a daus . Reservar.
Amb el mateix oli fregir la ceba, el all i els tomaquets , tot talladet petit.
Quant estigui el sofregit a punt , afegir el vi blanc ,la sal i el llaurer.
Posar en una caçola , la carn junt amb aquesta salsa i deixar coure 45 minuts .
Afegir les patates a daus mal talladles , perque puguin despendre el mido, afegir els bolets que anterioment ahorem passat per la paella i deixarem coure 30 minuts mes.
Farem una picada amb un gra d'all ,unes atmetlles i una presa de xocolata , tot en el morter i ho afegirem a la carn
5 minuts mes i a menjar.
Bon profit

2h

Notes

Aquesta recepta tambe la podeu fer amb la olla a presio.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!