Carxofes amb la olla a presio

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ** 2/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 6 carxofes
  • Pernil de jabugo o similar
  • 1 gra d'all
  • Sal i oli

3 racions

ElaboraciĂł

Tallarem el tronc de la carxofa
li donarem un cop fort a la part de dalt , perque les fulles s'obrin com una flo.les rentarem
a dintre de la carxofa posarem , sal i el pernil talladet a trocets.
colocarem les carxofes a la olla a presio , tirarem oli d'oliva per sobre de cada una.
tancarem la olla , quant es faci el buit contarem 30 minuts.
tancarem el foc , i quant el buit ja hagi marxat ja les podem menjar.
son exquissites com a primer plat o per acompanyar.
bon profit

35min

Notes

Aquestes carofes ja les feia la meva avia. son molt bones i molt nutritives per el nostre cos i depuratives per el nostre fetge


Recepta de cuina de Carxofes amb la olla a presio

Carxofes amb la olla a presio
per Montse boada colome

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Carxofes amb la olla a presio

Enllaça aquesta recepta:

941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!