Cloïsses amb carxofes

Ingredients

  • 1/2 Kg. de cloïsses (que deixarem en remull d'aigua perquè es netegin)
  • 1 ceba trossejada
  • 3 carxofes
  • 1 got de vi blanc
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • una culleradeta de curry (opcional)

2 racions

Elaboració

Daurarem la ceba trossejada. Després hi afegirem les carxofes tallades a octaus i netes. Salpebrerem. Deixarem que es facin uns 5 minuts.
Abocarem el vi i a foc baix ho deixarem fins que veiem que les carxofes estiguin tovetes. Hi afegirem les cloïsses i el curry i deixarem que s'obrin.
Cal vigilar el suc per si de cas se'l beuen.

30min

Notes

Servirem el plat amb un vi blanc ben fresquet.


Recepta de cuina de Cloïsses amb carxofes

Un plat lleuger

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3425 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: