Cloïsses amb carxofes

Ingredients

  • 1/2 Kg. de cloïsses (que deixarem en remull d'aigua perquè es netegin)
  • 1 ceba trossejada
  • 3 carxofes
  • 1 got de vi blanc
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • una culleradeta de curry (opcional)

2 racions

Elaboració

Daurarem la ceba trossejada. Després hi afegirem les carxofes tallades a octaus i netes. Salpebrerem. Deixarem que es facin uns 5 minuts.
Abocarem el vi i a foc baix ho deixarem fins que veiem que les carxofes estiguin tovetes. Hi afegirem les cloïsses i el curry i deixarem que s'obrin.
Cal vigilar el suc per si de cas se'l beuen.

30min

Notes

Servirem el plat amb un vi blanc ben fresquet.


Recepta de cuina de Cloïsses amb carxofes

Un plat lleuger
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!