Orada farcida al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Brasil → Est.Rio de Janeiro
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • una orada mitjana
  • 1 llimona
  • gules congelades (estaven d'oferta i substitueixen els musclos que ens van posar allà)
  • llagostins o gambes nets de closca
  • 2 cullerades soperes de mantega
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1/2 got de fumet de peix
  • sal i pebre
  • 2 bastonets i fil de lligar

2 racions

Elaboració

A la peixateria demanarem que ens obrin l'orada per la meitat i ens treguin l'espina, deixant-la ben neta i pulida.
Posem el forn a escalfar a 180º.
Preparem una safata de forn de la mida del peix.
Salpebrem el peix per dintre.
Tallem la llimona a rodanxes i la posem dins l'orada.
Per sobre hi posem les gules i els llagostins.
Traspassem el peix amb els bastonets i lliguem amb el fil perquè s'aguanti tot el farciment. (La fotografia està feta abans d'entrar al forn).
L'untem amb la mantega, el reguem amb oli d'oliva i aboquem el vi blanc.
Passats 10 minuts hi afegim el fumet, controlant que no quedi sec.
Enfornem 25 minuts, o fins que veiem que està cuit.

30min

Notes

Emplatem i servim amb un vi blanc ben fresc.


Recepta de cuina de Orada farcida al forn

Abans d'entrar al forn
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

928 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!