Caqui amb llimona i canyella
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- caquis
- llimones
- canyella
Elaboració
							Partim els caquis per la meitat i els buidem amb un cullera.
Els reguem amb suc de llimona per a treure la seva aspror.
Empolvorem amb canyella.
														
 5min
  5min 
Notes
Si no heu tastat mai els caquis perquè els veieu gelatinosos proveu aquesta recepta i us treureu la mania.
Queden dolços i bons.
A més porten molta vitamina C.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3910 visites.
 3910 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Mousse
 Mousse Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Carns
 Carns 
  
  
  Begudes
 Begudes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram