Caqui amb llimona i canyella

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • caquis
  • llimones
  • canyella

Elaboració

Partim els caquis per la meitat i els buidem amb un cullera.
Els reguem amb suc de llimona per a treure la seva aspror.
Empolvorem amb canyella.

5min

Notes

Si no heu tastat mai els caquis perquè els veieu gelatinosos proveu aquesta recepta i us treureu la mania.
Queden dolços i bons.
A més porten molta vitamina C.


Recepta de cuina de Caqui amb llimona i canyella

Preparat

Recepta de cuina de Caqui amb llimona i canyella

El fruit

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3855 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Dolça diu:
A mi m'encanten sols, ben madurs... i a casa en diem palosantos

PTNTS
Dolça
Nani Nolla diu:
Nosaltres tenim un caquier que és molt generós.
Ens agraden molt.
Una abraçada,
Nani
Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmm!! M'encanten els caquis. Quina sort, tenir un caquier i poder menjar-los directament de l'arbre!!
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
...no n'he menjat mai de palosantos però m'ha agradat la teva recepta i els probaré!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: