Caqui amb llimona i canyella

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • caquis
  • llimones
  • canyella

Elaboració

Partim els caquis per la meitat i els buidem amb un cullera.
Els reguem amb suc de llimona per a treure la seva aspror.
Empolvorem amb canyella.

5min

Notes

Si no heu tastat mai els caquis perquè els veieu gelatinosos proveu aquesta recepta i us treureu la mania.
Queden dolços i bons.
A més porten molta vitamina C.


Recepta de cuina de Caqui amb llimona i canyella

Preparat

Recepta de cuina de Caqui amb llimona i canyella

El fruit

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3802 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Dolça diu:
A mi m'encanten sols, ben madurs... i a casa en diem palosantos

PTNTS
Dolça
Nani Nolla diu:
Nosaltres tenim un caquier que és molt generós.
Ens agraden molt.
Una abraçada,
Nani
Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmm!! M'encanten els caquis. Quina sort, tenir un caquier i poder menjar-los directament de l'arbre!!
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
...no n'he menjat mai de palosantos però m'ha agradat la teva recepta i els probaré!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: