Caqui amb llimona i canyella
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor

Ingredients
- caquis
- llimones
- canyella
Elaboració
Partim els caquis per la meitat i els buidem amb un cullera.
Els reguem amb suc de llimona per a treure la seva aspror.
Empolvorem amb canyella.
5min
Notes
Si no heu tastat mai els caquis perquè els veieu gelatinosos proveu aquesta recepta i us treureu la mania.
Queden dolços i bons.
A més porten molta vitamina C.


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2238 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.