Greixonera de bacalla amb canyella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Illes balears
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de bacallà dessalat i sense espines,
  • 6 ous sencers ,
  • ½ litre de llet,
  • Dues dents d’alls picades,
  • Un poc de julivert picat,
  • Canyella en pols,
  • Clau en pols,
  • Sal i pebre bo.

4 racions

Elaboració

Esmicolau el bacallà molt fi i mesclau-lo amb la resta d’ingredients fins a aconseguir una pasta homogènia .
Assaoneu-la amb sal i pebre bo, la canyella i el clau..
Fiqueu-ho tot dins una greixonera que prèviament haurem untat amb la mantega i espolvorejat amb la galeta picada
Col·locau la greixonera al bany Maria i el tapau-la amb paper d’alumini. Ficau-la dins del forn a 180º i ha de coure durant uns 40 minuts.
Es pot servir acompanyada de un poc de salsa de tomàtiga

Notes

Per a folrar la greixonera : Galeta picada i mantega


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

375 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!