Ous amb tomàquet i alfàbrega
Ingredients
- 1 gra d'all
- 1 llesca de pernil o pernil cru
- 2 tomàquets tallats a la meitat
- Uns quants trossos de mozzarella
- ½ remet d'alfàbrega
- Sal i pebre
- 2 ous
1 racions
Elaboració
Mantega un plat per gratinar.
Frega amb un gra d'all.
Col·loca 1 llesca de pernil, i els tomàquets tallats a meitats al damunt, uns trossos de mozzarella i unes fulles d'alfàbrega esquinçades per sobre.
Amaneix amb sal i pebre.
Col·loca els ous per sobre i posa tot al forn preescalfat a 200 graus durant uns 15 minuts.
Pots posar pernil cuit o pernil cru o prescindir de la mozzarella.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
709 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c