Ous amb tomàquet i alfàbrega

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 gra d'all
  • 1 llesca de pernil o pernil cru
  • 2 tomàquets tallats a la meitat
  • Uns quants trossos de mozzarella
  • ½ remet d'alfàbrega
  • Sal i pebre
  • 2 ous

1 racions

Elaboració

Mantega un plat per gratinar.
Frega amb un gra d'all.
Col·loca 1 llesca de pernil, i els tomàquets tallats a meitats al damunt, uns trossos de mozzarella i unes fulles d'alfàbrega esquinçades per sobre.
Amaneix amb sal i pebre.
Col·loca els ous per sobre i posa tot al forn preescalfat a 200 graus durant uns 15 minuts.
Pots posar pernil cuit o pernil cru o prescindir de la mozzarella.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: