Tomàquets farcits d'ou

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 tomàquets no massa grans.
  • 4 ous.
  • 4 cullerades de llet.
  • 4 cullerades de formatge ratllat.
  • 1 pessic de pebre negre mòlt.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Comencem tallant la part de dalt dels tomàquets, els buidem i els posem cap per avall perquè deixin anar tot el líquid.
Mentre batem els ous i hi afegim el formatge, el pebre, la sal i la llet.
Amb aquesta barreja omplim els tomàquets i els posem en una font per enfornar a continuació.
Els posem al forn uns 20 minuts, fins que l'ou aquest quallat, servir de seguida

20min

Notes

Una altra recepta per gaudir en un dia de calor


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: