Tomàquets farcits d'ou
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 6 tomàquets no massa grans.
- 4 ous.
- 4 cullerades de llet.
- 4 cullerades de formatge ratllat.
- 1 pessic de pebre negre mòlt.
- Sal
4 racions
Elaboració
Comencem tallant la part de dalt dels tomàquets, els buidem i els posem cap per avall perquè deixin anar tot el líquid.
Mentre batem els ous i hi afegim el formatge, el pebre, la sal i la llet.
Amb aquesta barreja omplim els tomàquets i els posem en una font per enfornar a continuació.
Els posem al forn uns 20 minuts, fins que l'ou aquest quallat, servir de seguida
20min
Notes
Una altra recepta per gaudir en un dia de calor

Etiquetes:
Vegeteriana
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
832 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c