Pops amb çigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de çigrons
  • 3 tomates mitgnes
  • Un ramet de julivert
  • Mitge cebe
  • 2 dens d·all
  • ·oo gr.de pop fresc

4 racions

Utensilis

Casole de terra i cullere de fuste

Elaboració

Curem els sigrons en una casola ,
les verdures,tomates,.cebe all i julivert o triturarem
els pops el ficarem a un altr casole casola amb oli i un vas de aigua
cuant estigui ben cuit,afeguirem a la casola dels pops el
triturat de verdures, i els sigrona ja cuits taparem i a foc lent que faci xup xup i o remenarem a estones amb un total de 10 minuts

1h 10min

Notes

Servir amb la mateixa casola que ho amb cuit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: