Potatge de cigrons amb espinacs, i ous picolats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de cigrons cuits ( quan els comprem, demanem un pot del brou de la cocció )
- 300 grams d'espinacs congelats
- Sis ous
- Sal
- Oli d'oliva
- Una ceba
- Dues fulles de llorer
- Tomàquet fregit de pot
- Ví blanc
- Pa fregit
- Julivert
- Un all pelat
- Ametlles torrades
- Aigua
6 racions
Elaboració
En una cassola fonda, amb oli d'oliva, fregim : la ceba picolada, i el llorer.
Quan és mig fregit, afegim un raig de tomàquet, i ví blanc. Seguidament, afegim el suc dels cigrons, i una mica d'aigua, i deixem bullir a foc baix.
A part, bullim els espinacs, amb aigua i sal. Quan són cuits, els escorrem, i els picolem amb el ganivet. A part, en un cassó, posem a bullir els ous, amb aigua i sal.
Quan són cuits, els pelem, els picolem, i els reservem.
Agafem :. els cigrons, els espinacs, i els ous, i els afegim a la cassola.
A part, fem una picada amb : les ametlles, el julivert, el pa fregit, i l'all pelat. Ho passem per la batedora, amb un xic d'aigua, i ho afegim a la cassola amb els cigrons.
Ho corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, abans de servir-ho.
40min
Etiquetes: La cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6059 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.