Torrades a l'estil suís

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 cullerada de mantega
  • Uns quants daus de cansalada per fregir
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 cullerada de cibulet picat
  • 300 grams de carn picada
  • 4 llesques de formatge
  • 5 cullerades de pa ratllat
  • 1 polsim de pebre vermell en pols
  • 1 polsim de pebre
  • ½ culleradetes de sal
  • 4 llesques de pernil
  • 4 llesques pa torrat
  • 2 trossos de pa sec
  • 1 ceba

4 racions

Elaboració

Talleu pa sec a daus i posa en un bol amb la carn picada.
Talla la ceba finament i salta en una paella amb mantega fins que sigui translúcida.
Afegeix també el julivert picat i salta uns instants.
Aboca la ceba sobre la carn picada, assaona amb sal i pebre i barreja tot be.
Deixa reposar uns minuts, forma un pa i passa per pa ratllat.
Fregeix en el greix calent.
Torra 4 llesques de pa.
Reparteix la carn preparada al damunt de cada torrada i a sobre la carn, una llesca de pernil i una de formatge.
Enforna breument fins que el formatge hagi fos
Serveix adornat amb cibulet picat i pebre vermell per sobre.

Notes

La recepta suïssa de torrades ofereix un canvi deliciós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: