Torrades a l'estil suís
Ingredients
- 1 cullerada de mantega
- Uns quants daus de cansalada per fregir
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 cullerada de cibulet picat
- 300 grams de carn picada
- 4 llesques de formatge
- 5 cullerades de pa ratllat
- 1 polsim de pebre vermell en pols
- 1 polsim de pebre
- ½ culleradetes de sal
- 4 llesques de pernil
- 4 llesques pa torrat
- 2 trossos de pa sec
- 1 ceba
4 racions
Elaboració
Talleu pa sec a daus i posa en un bol amb la carn picada.
Talla la ceba finament i salta en una paella amb mantega fins que sigui translúcida.
Afegeix també el julivert picat i salta uns instants.
Aboca la ceba sobre la carn picada, assaona amb sal i pebre i barreja tot be.
Deixa reposar uns minuts, forma un pa i passa per pa ratllat.
Fregeix en el greix calent.
Torra 4 llesques de pa.
Reparteix la carn preparada al damunt de cada torrada i a sobre la carn, una llesca de pernil i una de formatge.
Enforna breument fins que el formatge hagi fos
Serveix adornat amb cibulet picat i pebre vermell per sobre.
Notes
La recepta suïssa de torrades ofereix un canvi deliciós.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1815 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c