Torrades variades

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una xapata de mig quilo.
  • Pebrot escalivat
  • Anxoves
  • Pernil ibèric
  • Sobrassada
  • Beicon
  • Formatge Havarti
  • Formatge ratllat

Elaboració

Prèviament, haurem escalibat els pebrots al forn, lleugerament engrassats i els haurem pelat.
Tallem la xapata en llesques esbiaxades.
Preparem una quarta part de les torrades amb l'escalivada i les anxoves.
Una altra quarta part amb beicon fregit i una llesca de formatge per sobre.
Una altra quarta part les suquem amb tomàquet i oli i les omplim amb el pernil tallat ben fi.
La resta les omplim de sobrassada i formatge ratllat,
Posem al forn les torrades amb beicon i formatge i les gratinem.
Les de sobrassada les posarem al forn només un o dos minuts.
Les servim en una safata totes combinades o posem les de cada tipus en diferents plats.

40min

Notes

Són molt adequades per un sopar informal.
Quan fan un partit del Barça per la tele, les trec a la mitja part i volen, sobretot si el Barça està guanyant.


Recepta de cuina de Torrades variades

Aquí n'hi ha una de cada
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5696 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Núria Almansa diu:
Apa quina pinta!a mi que m'encanten els pica pica...
a veure si aquest cap de setmana puc afegir alguna recepta que ho tinc ben aturat tot això!
Mireia Perostes Felip diu:
Avui 8 de març, juga el Barça i les he fet.
Tot un èxit. Gràcies.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!