Torrades als quatre formatges
Categoria:
Altres
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una barreta de pa
- 100 g de formatge brie
- 100 g de formatge parmesà
- 100 g de formatge emmental
- 50 g de formatge roquefort
- Mantega
- 1 all
6 racions
Elaboració
Primer haurem de llescar el pa en llesquetes d'un cm.
A continuació les rascarem amb l'all i hi posem una mica de mantega.
Posem una lesca de formatge brie. Fem una barreja amb el parmesà i l'emmental ratllats i el roquefort.
Posem una capa de la barreja de formatges a sobre del brie.
Fiquem al forn ,ja calent, durant uns 5 minuts, fins que el formatge faci bombolletes.
15min
Notes
Si no ens agrada el formatge roquefort, el podem suprimir.
Etiquetes:
Formatges
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Algú m’ha demanat que revisi la recepta d’aquest pastís, perquè li ha quedat molt oliós. Prova de ficar a la nevera...
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua