Camembert al forn

Categoria:
Recepta per
Origen: França
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 formatge camembert(recomano el Cor de Lyon amb caixeta de fusta)
  • Una mica de romanĂ­ picat molt fi
  • Unes llesques de pa torrat primetes

3 racions

ElaboraciĂł

Primer escalfem el forn a 180 graus
Mentrestant preparem el formatge, el traiem de la caixa i en retirem el paper plĂ stic que porta i el reservem altra cop a la caixa nomes amb la part de sota de la caixa
Escampem a sobre del formatge una mica de romanĂ­ molt picat
Emboliquem amb un paper de alumini i posem al forn durant vint minuts
Retirem del forn desemboliquem el formatge i el deixem que es refredi una mica, no massa ,nomĂŠs que sigui tebi estarĂ  be
El servim amb unes llesques de pa torrat.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Camembert al forn

Enllaça aquesta recepta:

1839 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


7 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest formatge deu ser bonĂ­ssim.
Asela MasiĂ  diu:
Quines receptes mĂŠs bones que fas...
Jordi Bosch Negre diu:
Ès boníssim, ès una recepte tÏpica de França, que tambè la fan sovint a la brasa.Gràcies noies.
Jordi Trubat diu:
La part de sota de la caixa, tambe va al forn?, o emboliquem nomes el fortmatge amb paper de alumini i al forn.
Jordi Bosch Negre diu:
Si, ès fa per que aguanti el formatge ja que es fon una mica i quedaria tot escampat.
Jordi Trubat diu:
Ok, gracies Jordi, a veure com com em surt.
Jordi Bosch Negre diu:
Esperem que be home. Ja hem farĂ s saber quelcom.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!