Camembert al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 formatge camembert(recomano el Cor de Lyon amb caixeta de fusta)
  • Una mica de romaní picat molt fi
  • Unes llesques de pa torrat primetes

3 racions

Elaboració

Primer escalfem el forn a 180 graus
Mentrestant preparem el formatge, el traiem de la caixa i en retirem el paper plàstic que porta i el reservem altra cop a la caixa nomes amb la part de sota de la caixa
Escampem a sobre del formatge una mica de romaní molt picat
Emboliquem amb un paper de alumini i posem al forn durant vint minuts
Retirem del forn desemboliquem el formatge i el deixem que es refredi una mica, no massa ,només que sigui tebi estarà be
El servim amb unes llesques de pa torrat.

45min


Recepta de cuina de Camembert al forn
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

7 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest formatge deu ser boníssim.
Asela Masià diu:
Quines receptes més bones que fas...
Jordi Bosch Negre diu:
Ès boníssim, ès una recepte tìpica de França, que tambè la fan sovint a la brasa.Gràcies noies.
Jordi Trubat diu:
La part de sota de la caixa, tambe va al forn?, o emboliquem nomes el fortmatge amb paper de alumini i al forn.
Jordi Bosch Negre diu:
Si, ès fa per que aguanti el formatge ja que es fon una mica i quedaria tot escampat.
Jordi Trubat diu:
Ok, gracies Jordi, a veure com com em surt.
Jordi Bosch Negre diu:
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: