Últimes receptes
Etiquetes |
Pits de pollastre amb capa de formatges
Categoria:
Valoració:
Encara no te valoracions
![]() Ingredients
ElaboracióObrim els pits de pollastre, els salpebrem i els posem a macerar durant 3 hores amb el suc de llimona i el conyac.
NotesFetes d'aquesta manera, els pits de pollastre queden molt tendres i amb la capa de formatges ben cruixent a sobre.
Si alguna cosa no es correcta pots
Marcada com a favorita per:
2 comentaris:
Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet? |
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes