Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Pits de pollastre amb capa de formatges

Categoria: Carns
Recepta per forn
Estació: primavera   estiu   tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pits de pollastre desossats
  • 60 g de formatge tipus Philadelphia
  • 50 g de formatge emmental
  • 40 g de formatge parmesà
  • 30 g de mantega
  • Una cullerada sopera de conyac
  • Una cullerada sopera de farina de galeta
  • El suc d'una llimona
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Obrim els pits de pollastre, els salpebrem i els posem a macerar durant 3 hores amb el suc de llimona i el conyac.
Engrassem una safata de forn amb mantega i posem els pits sense el suc de la maceració.
Ratllem el formatge emmental i el parmesà.
Barregem els formatges ratllats amb la crema de formatge, el suc de la maceració i la farina de galeta.
Això ho hem de fer a temperatura ambient per poder barrejar bé els formatges.
Posem a sobre de cada pit una capa de la barreja dels formatges.
Tallem la resta de la mantega a trossets i els posem per sobre.
Els fiquem al forn durant 15 minuts.
Encenem el gratinador i els gratinem durant uns 5 minuts fins que quedin ben daurats

30min

Notes

Fetes d'aquesta manera, els pits de pollastre queden molt tendres i amb la capa de formatges ben cruixent a sobre.

Per Àngels Fernández Guillén


Recepta de cuina de Pits de pollastre amb capa de formatges

per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: A destacar  Pollastre   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Carns › Pits de pollastre amb capa de formatges

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta2813

2384 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Marta F
  • Meri Cuinetes
  • Joan Corminas
  • Aniol Aneolus
  • Alícia Ribot i Sabaté


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

2 comentaris:

En Cendrowsky diu:
Ho hem provat i ens ha agradat molt. Simple i molt bò!
Àngels Fernández Guillén diu:
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua

També et poden interesar les receptes:

  • Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes
    Carns
    90 min.
  • Pollastre al forn
    Carns
    60 min.
  • Pollastre amb prunes
    Carns
    50 min.
  • Croquetes de pollastre
    Carns
    40 min.
  • Pollastre a la sidra
    Carns
    90 min.
  • Pollastre a l'ast
    Carns
    40 min.
  • Cuixetes de pollastre guisades
    Carns
    45 min.
  • Aletes de pollastre amb pebrots de Padròn
    Carns
    60 min.
  • Pollastre rostit amb poma i fruits secs
    Carns
    60 min.
  • Pollastre a la Taronja
    Carns
    45 min.
  • Rotllets de pollastre farcits
    Carns
  • Pollastre a la jardinera
  • Pollastre amb escamarlans
    Peixos i mariscos
    Rostit
    60 min.
  • Pits de pollastre amb salsa de herbes i iogurt
    Altres
  • Pollastre a la pinya
    Carns


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Àngels Fernández Guillén
Hola, soc l'Àngels. Gaudeixo cuinant i procuro que els plats que faig em quedin sempre molt bons. També m'agrada provar coses noves i intercanviar receptes.
Barcelona

106 receptes

31 aportacions al fòrum

19 fotos favorites

61 seguidors

Segueix a 124 Xefs

  • Romà Garcia Talavera
  • Eulalia Juncosa
  • Josep-Maria Badia
  • Cecilia Nogués Granados
  • Cristina Escobedo Juny
  • Mama Ganxeta
  • Montserrat Codony Ferré
  • Cuina Ficció
  • Francina Palomares Murtra
  • Joan Sarsal Martí

... i 114 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Atmetllats
  • Albergínies a la parmiggiana
  • Pastís d'aniversari
  • Llibrets de llaminera
  • Gratinat de patates i anxoves
  • Remenat especial
  • Tartaletes de formatge i samfaina
  • Pastís Sacher
  • Crema de llegums
  • Canelons amb tòfona

Veure totes les receptes

Àngels Fernández Guillén RSS feed.

Últims comentaris

  • Menestra de carxofes
    Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
  • Seitons en vinagre
    Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
  • Seitons en vinagre
    Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
  • Pits de pollastre amb capa de formatges
    Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
  • Croquetes de pollastre
    Avui sí que puc accedir a les receptes

Les seves millors receptes

  • Bunyols de peix *****
  • Amanida tèbia de formatge de cabra *****
  • Dàtils amb nous *****
  • Mousse de xocolata *****
  • Cabrit al forn *****

Receptes que millor ha valorat

  • Pastis lola *****
  • El meu primer fondant *****
  • Tortell de Reis *****
  • Coca de Sant Joan *****
  • Bandes de pasta de full amb fruites *****

Les seves etiquetes

  • Acompanyament 1
  • Alls tendres 1
  • Ànec 1
  • Bacallà 2
  • Bolets 1
  • Carxofes 2
  • Coca 1
  • Coliflor 1
  • Croquetes 1
  • Dolços de Nadal 1
  • Empanadilles 1
  • Espàrrecs 1
  • Gambes 1
  • La Garrotxa 1
  • Mongetes seques 1
  • Ous 1
  • Pastanagues 1
  • Pastís de formatge 1
  • Pastissos salats 1
  • Patates 3
  • Pebrots i albergínies 1
  • Pica pica 1
  • Plat de festa 1
  • Pollastre 1
  • Porc 1
  • Salmó 1
  • Tomàquets 1
  • Torrades 1

4 favorites

  • Arros amb peix i marisc
  • Amanida tèbia de formatge de cabra
  • Cabrit al forn
  • Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie, codonyat i ceba caramel·litzada

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús