Pits de pollastre amb capa de formatges
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 pits de pollastre desossats
- 60 g de formatge tipus Philadelphia
- 50 g de formatge emmental
- 40 g de formatge parmesà
- 30 g de mantega
- Una cullerada sopera de conyac
- Una cullerada sopera de farina de galeta
- El suc d'una llimona
- Sal i pebre
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Obrim els pits de pollastre,  els salpebrem i els posem a macerar durant 3 hores amb el suc de llimona i el conyac.
Engrassem una safata de forn amb mantega i posem els pits sense el suc de la maceració. 
Ratllem el formatge emmental i el parmesà.
Barregem els formatges ratllats amb la crema de formatge, el suc de la maceració i la farina de galeta.
Això ho hem de fer a temperatura ambient per poder barrejar bé els formatges.
Posem a sobre de cada pit una capa de la barreja dels formatges.
Tallem la resta de la mantega a trossets i els posem per sobre.
Els fiquem al forn durant 15 minuts.
Encenem el gratinador i els gratinem durant uns 5 minuts fins que quedin ben daurats
														
 30min
  30min 
Notes
Fetes d'aquesta manera, els pits de pollastre queden molt tendres i amb la capa de formatges ben cruixent a sobre.
 Etiquetes: 
						Pollastre  A destacar
 
						Etiquetes: 
						Pollastre  A destacar  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7815 visites.
 7815 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Meri Cuinetes
 Meri Cuinetes Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram