Pits de pollastre amb capa de formatges
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 pits de pollastre desossats
- 60 g de formatge tipus Philadelphia
- 50 g de formatge emmental
- 40 g de formatge parmesà
- 30 g de mantega
- Una cullerada sopera de conyac
- Una cullerada sopera de farina de galeta
- El suc d'una llimona
- Sal i pebre
2 racions
Elaboració
Obrim els pits de pollastre, els salpebrem i els posem a macerar durant 3 hores amb el suc de llimona i el conyac.
Engrassem una safata de forn amb mantega i posem els pits sense el suc de la maceració.
Ratllem el formatge emmental i el parmesà.
Barregem els formatges ratllats amb la crema de formatge, el suc de la maceració i la farina de galeta.
Això ho hem de fer a temperatura ambient per poder barrejar bé els formatges.
Posem a sobre de cada pit una capa de la barreja dels formatges.
Tallem la resta de la mantega a trossets i els posem per sobre.
Els fiquem al forn durant 15 minuts.
Encenem el gratinador i els gratinem durant uns 5 minuts fins que quedin ben daurats
30min
Notes
Fetes d'aquesta manera, els pits de pollastre queden molt tendres i amb la capa de formatges ben cruixent a sobre.
Etiquetes:
Pollastre A destacar
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4662 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Algú m’ha demanat que revisi la recepta d’aquest pastís, perquè li ha quedat molt oliós. Prova de ficar a la nevera...
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua