Torrades amb ceba caramel·litzada amb panses de Corint, i retalls de pernil salat
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Ceba caramel·litzada amb panses de Corint,
per deu torrades
- Deu llesques de pa de motlle amb crosta
- 400 grams de retalls de pernil salat (tipus : Salamanca, Terol, etc...)
5 racions
Utensilis
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata de cartró rectangular amb una blonda
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una espàtula de plàstic per untar mantega
Elaboració
Primerament, fem la ceba caramel·litzada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
A part, en una placa de forn amb un full de paper sulfurat, posem deu llesques de pa de motlle, i els enfornem a 180º, fins que veiem que el pa esta ben torrat, el posem damunt del marbre de la cuina, i amb una espàtula de plàstic per untar la mantega, agafem la ceba caramel·litzada, untem totes les llesque de pa torrat, i les posem a la safata de cartró ben ordenades, i al damunt de cada torrada, posem els retalls de pernil ben repartits, i ja tindrem les torrades a punt per servir a taula per fer l'aperitiu.
1h 10min
Etiquetes:
La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquests tipus de guisats sempre és millor fer-los un dia abans, però no cal que siguin massa dies abans. Rebi una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de com es fa el sofregita les cuines professionals, que crec...
Amic Moisès, si vas a les meves receptes veuràs la recepta de l'amanida Alemanya, que també et pot agradar.
Amic Joan, si vas a les meves receptes trobaràs dues varietats de Qiche Lorraine que crec que t'agradaran. Les receptes...
Amiga M. Àngels, el que l'amic Josep M hem sembla que vol dir, és que amb julivert, oli i all, hem de fer una picada amb la...