 
						Espigalls saltats amb cansalada, panses i pinyons
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Remenat
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 800 grams d'espigalls
- 50 grams de pinyons
- 50 grams de panses de Corint
- Tres talls de cansalada de panxeta
- Una ceba tendra picada
- Oli d'oliva
- Aigua
- Sal
- Un brot de julivert fresc
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola gran de terrissa
Un cassó de mida mitjana
Un colador mitjà
Una escorredora
Una cullera de fusta
Una cassola fonda metal.lica
Elaboració
							Primerament en una cassola fonda posem: aigua, una mica de sal, un brot de julivert, els espigalls i deixem que coguin i quan veiem que ja són cuits, els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, posem: els pinyons i les panses, i deixem que s'escaldin durant cinc minuts, i tot se guit els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada juntament amb la cansalada tallada a trossos menuts.
Quan tant la ceba com la cansalada ja estan ben fregies, hi afegim: els pinyons, les panses i els espigalls, 
hi donem unes voltes amb la cullera de fusta, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot el conjunt
uns set minuts més, i ja ho podrem servir a taula en plats individuals.
														
 1h 30min
 1h 30min 
Notes
Si ja no és temps d'espigalls, també ho podem fer amb espinacs, i així la podrem fer durant tot l'any.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1042 visites.
 1042 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Pasta
 Pasta
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram