Bacallà a la mel de romaní amb panses i pinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 lloms de bacallà dessalat
- 2 cebes
- 3 mandarines
- 4 cullerades de mel de romaní
- Panses i pinyons
- 1 got d'aigua
- Pebre vermell
- Sal - oli - farina
4 racions
Elaboració
Enfarinar i fregir el bacallà.
En el mateix oli (afegir-ne si cal) sofregir les cebes tallades a làmines fines.
Quan estigui, afegir una culleradeta de pebre vermell i una cullerada de farina. Remenar. Afegir l'aigua i la mel i un grapat de panses i pinyons i el suc d'una mandarina.
En aquesta salda, posar els talls de bacallà i deixar coure una mica.
Pelar dues mandarines i posar-les per sobre per decorar.
35min
Etiquetes: Peixos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.