Fideuada de verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: vegana
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400 gr. de fideus de fideuada (curvats i foradats, si pot ser)
- 1 ceba
- 1 pebrot (vermell o verd)
- 1 carbassó petit
- 3 tomàquets
- 2 alls
- 1 l. d'aigua
- 1 culleradeta de sal
4 racions
Elaboració
Picolar la ceba, el pebrot, el carbassó, la tomaca i l'all per separat.
Fer el sofregit dins una cassola gran: primer la ceba, remenar una mica; desprès el pebrot, remenar una mica més; després el carbassó, seguir remenant i finalment l'all i la tomaca. Salar al gust.
Quan tingueu el sofregit al punt, afegir els fideus i remenar bé que agafin el gust de les verdures.
Afegir l'aigua CALENTA i la sal. Remenar i quan comenci a bullir, abaixar el foc i deixar coure 10 minuts. (que quedi al dente)
30min
Notes
A més d'aquestes verdures, es pot posar bajoquetes, faves tendres, pèsols, espàrrecs...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2188 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.