Fideuada de verdures

Ingredients

  • 400 gr. de fideus de fideuada (curvats i foradats, si pot ser)
  • 1 ceba
  • 1 pebrot (vermell o verd)
  • 1 carbassó petit
  • 3 tomàquets
  • 2 alls
  • 1 l. d'aigua
  • 1 culleradeta de sal

4 racions

Elaboració

Picolar la ceba, el pebrot, el carbassó, la tomaca i l'all per separat.
Fer el sofregit dins una cassola gran: primer la ceba, remenar una mica; desprès el pebrot, remenar una mica més; després el carbassó, seguir remenant i finalment l'all i la tomaca. Salar al gust.
Quan tingueu el sofregit al punt, afegir els fideus i remenar bé que agafin el gust de les verdures.
Afegir l'aigua CALENTA i la sal. Remenar i quan comenci a bullir, abaixar el foc i deixar coure 10 minuts. (que quedi al dente)

30min

Notes

A més d'aquestes verdures, es pot posar bajoquetes, faves tendres, pèsols, espàrrecs...

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2188 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: