Arròs amb verdures i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 300 Gr. d'arròs
- 100 Gr. de trompetes de la mort
- 16 Xampinyons grans
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 1 porro
- 2 pastanagues
- 12 Alls tendres
- 5 Grans d'all
- ½ got de vi blanc
- aigua
- oli verge extra
- sal
- i julivert
4 racions
Elaboració
Talla 3 grans d'all en làmines i posar-los a daurar en una cassola amb una mica d'oli.
Pica finament la ceba, el pebrot, les pastanagues, el porro i els alls tendres i incorporals.
Retira les tiges dels xampinyons, tritura i afegeix-los.
S'assaona i deixa ofegar fins que s'enrosseixi.
Passa les trompetes de la mort per aigua i afegeix-.
Ofega breument i afegeix l'arròs.
Barreja i aboca l'aigua (doble i una mica més que d'arròs).
Cuina durant 20 minuts.
Posa 2 grans d'all al morter, afegeix una mica de sal i piqueu. Aboca una mica d'oli, julivert picat i el vi
blanc i barreja bé.
Posa els barrets dels xampinyons en una font apta per al forn.
Assaonar i aboca sobre ells, una mica de la barreja anterior.
Introdueix en el forn a 200 º C durant 20 minuts.
Serveix l'arròs en una font, i posa al voltant els xampinyons.
Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10550 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c