Arròs amb verdures i bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 Gr. d'arròs
  • 100 Gr. de trompetes de la mort
  • 16 Xampinyons grans
  • 1 ceba
  • 1 pebrot
  • 1 porro
  • 2 pastanagues
  • 12 Alls tendres
  • 5 Grans d'all
  • ½ got de vi blanc
  • aigua
  • oli verge extra
  • sal
  • i julivert

4 racions

Elaboració

Talla 3 grans d'all en làmines i posar-los a daurar en una cassola amb una mica d'oli.
Pica finament la ceba, el pebrot, les pastanagues, el porro i els alls tendres i incorporals.
Retira les tiges dels xampinyons, tritura i afegeix-los.
S'assaona i deixa ofegar fins que s'enrosseixi.
Passa les trompetes de la mort per aigua i afegeix-.
Ofega breument i afegeix l'arròs.
Barreja i aboca l'aigua (doble i una mica més que d'arròs).
Cuina durant 20 minuts.
Posa 2 grans d'all al morter, afegeix una mica de sal i piqueu. Aboca una mica d'oli, julivert picat i el vi
blanc i barreja bé.
Posa els barrets dels xampinyons en una font apta per al forn.
Assaonar i aboca sobre ells, una mica de la barreja anterior.
Introdueix en el forn a 200 º C durant 20 minuts.
Serveix l'arròs en una font, i posa al voltant els xampinyons.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!