Timbal de patata i ceba amb butifarra esparracada, pebrot escalivat i ou poché

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 1 ceba
  • 2 pebrots escalivats
  • 4 ous
  • Oli
  • Sal i pebre
  • Julivert
  • 2 butifarres amb all i julivert

4 racions

Elaboració

Posarem a coure les patates i la ceba en una paella amb oli, les courem molt a poc a poc, jo he trigat més de mitja hora, penseu que han de quedar ben toves. A part courem les butifarres, sense la tripa, és a dir que només farem servir la carn picada. Un cop cuites, amb l'ajuda d'una forquilla la desfarem bé. Els pebrots escalivats els podrem tenir preparats d'un dia per l'altre. Per fer-los només caldrà coure'ls al forn amb un bany d'oli i all en pols durant uns 40 minuts a 180º. Farem els ous poché. Abans de servir, barrejarem bé les butifarres amb les patates i la ceba ja cuites. Només ens cladrà emplatar, agafarem un aro rodó d'emplatar i hi posarem una base de la barreja de patates, cebes i butifarra, apretarem una mica amb una cullera per evitar que se'ns desfaci al treure'l. per sobre hi posarem unes tires del pebrot escalivat i finalment l'ou poché i una mica de julivert picat. Ja veieu que és un plat molt senzill de fer però impactant, espero que us agradi.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!