Timbal de patata i ceba amb butifarra esparracada, pebrot escalivat i ou poché

Categoria:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 1 ceba
  • 2 pebrots escalivats
  • 4 ous
  • Oli
  • Sal i pebre
  • Julivert
  • 2 butifarres amb all i julivert

4 racions

ElaboraciĂł

Posarem a coure les patates i la ceba en una paella amb oli, les courem molt a poc a poc, jo he trigat mĂ©s de mitja hora, penseu que han de quedar ben toves. A part courem les butifarres, sense la tripa, Ă©s a dir que nomĂ©s farem servir la carn picada. Un cop cuites, amb l'ajuda d'una forquilla la desfarem bĂ©. Els pebrots escalivats els podrem tenir preparats d'un dia per l'altre. Per fer-los nomĂ©s caldrĂ  coure'ls al forn amb un bany d'oli i all en pols durant uns 40 minuts a 180Âș. Farem els ous pochĂ©. Abans de servir, barrejarem bĂ© les butifarres amb les patates i la ceba ja cuites. NomĂ©s ens cladrĂ  emplatar, agafarem un aro rodĂł d'emplatar i hi posarem una base de la barreja de patates, cebes i butifarra, apretarem una mica amb una cullera per evitar que se'ns desfaci al treure'l. per sobre hi posarem unes tires del pebrot escalivat i finalment l'ou pochĂ© i una mica de julivert picat. Ja veieu que Ă©s un plat molt senzill de fer perĂČ impactant, espero que us agradi.

1h


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Timbal de patata i ceba amb butifarra esparracada, pebrot escalivat i ou poché

Enllaça aquesta recepta:

3186 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!