Boles de peix, patata i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llom de lluç sense espines (congelat)
  • 1 ou
  • 1 patata mitjana
  • 2 formatgets
  • sal i pebre
  • nou moscada
  • 1 ou, farina i pa ratllat per arrebossar
  • oli d'oliva

3 racions

Elaboració

Bullirem la patata fins que estigui feta i al final hi afegirem el lluç durant uns dos minuts.
Ho colarem i en un bol barregerem la patata, el lluç, l'ou, els formatgets, la sal i el pebre i una mica de nou moscada ratllada.
Farem boletes i les arrebossarem.
Fregirem amb oli d'oliva i les posarem en un plat amb paper de cuina perquè no quedin olioses.

30min

Notes

Aquesta recepta me la donar fa molts anys el pediatra de les meves filles quan eren petites.
La petita no menjava gaire bé i el metge em va dir que cuinés amb amor i ella s'ho menjaria.
Em va dir que era molt jove i havia d'aprendre a cuinar amb delicadesa perquè així educaven els nens el paladar.
Encara recordo com, pas a pas, em dictava com ho havia de fer.
M'assembla que va ser la primera classe de cuina, fora de casa, que vaig tenir.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: