Boles de peix, patata i formatge
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Croquetes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llom de lluç sense espines (congelat)
- 1 ou
- 1 patata mitjana
- 2 formatgets
- sal i pebre
- nou moscada
- 1 ou, farina i pa ratllat per arrebossar
- oli d'oliva
3 racions
Elaboració
Bullirem la patata fins que estigui feta i al final hi afegirem el lluç durant uns dos minuts.
Ho colarem i en un bol barregerem la patata, el lluç, l'ou, els formatgets, la sal i el pebre i una mica de nou moscada ratllada.
Farem boletes i les arrebossarem.
Fregirem amb oli d'oliva i les posarem en un plat amb paper de cuina perquè no quedin olioses.
30min
Notes
Aquesta recepta me la donar fa molts anys el pediatra de les meves filles quan eren petites.
La petita no menjava gaire bé i el metge em va dir que cuinés amb amor i ella s'ho menjaria.
Em va dir que era molt jove i havia d'aprendre a cuinar amb delicadesa perquè així educaven els nens el paladar.
Encara recordo com, pas a pas, em dictava com ho havia de fer.
M'assembla que va ser la primera classe de cuina, fora de casa, que vaig tenir.
Etiquetes: Boles de lluç Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2719 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.