Boles de peix, patata i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llom de lluç sense espines (congelat)
  • 1 ou
  • 1 patata mitjana
  • 2 formatgets
  • sal i pebre
  • nou moscada
  • 1 ou, farina i pa ratllat per arrebossar
  • oli d'oliva

3 racions

Elaboració

Bullirem la patata fins que estigui feta i al final hi afegirem el lluç durant uns dos minuts.
Ho colarem i en un bol barregerem la patata, el lluç, l'ou, els formatgets, la sal i el pebre i una mica de nou moscada ratllada.
Farem boletes i les arrebossarem.
Fregirem amb oli d'oliva i les posarem en un plat amb paper de cuina perquè no quedin olioses.

30min

Notes

Aquesta recepta me la donar fa molts anys el pediatra de les meves filles quan eren petites.
La petita no menjava gaire bé i el metge em va dir que cuinés amb amor i ella s'ho menjaria.
Em va dir que era molt jove i havia d'aprendre a cuinar amb delicadesa perquè així educaven els nens el paladar.
Encara recordo com, pas a pas, em dictava com ho havia de fer.
M'assembla que va ser la primera classe de cuina, fora de casa, que vaig tenir.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3065 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: