Conill confitat

Ingredients

  • 1 conill trossejat
  • 2 dents d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 3 patates mitjanes
  • 1 pastanaga
  • 1/2 ceba
  • 1 tros de pell de taronja
  • olives negres
  • sal i pebre
  • 2 branquetes de romaní
  • oli d'oliva (segons la mida de la plata)

4 racions

Elaboració

Daurarem el conill, salpebrat, en una paella amb una mica d'oli i un cop daurat el posarem en una plata que pugui anar al forn.
Hi afegirem els alls, el llorer, les patates tallades a rodanxes, les olives, la pell de taronja, la pastanaga i les branquetes de romaní.
Ho cobrirem tot amb oli d'oliva i enfornarem a 90º durant unes tres hores i mitja.

3h 45min

Notes

Ho emplatarem i servirem. Es pot acompanyar amb una escarola amanida per compensar.
Aquesta recepta la feia la meva padrina i barrejava conill, pollastre, corder i porc. Quedava molt bona.
Jo l'havia fet amb pollastre de corral i també està molt bé.
Com que n'ha sobrat ho he posat en una carmanyola i he afegit un got de vinagre de xerès i demà tindrà un altre gust: escabetx.
L'oli que resta es pot aprofitar per altres menjars.
La meva amiga Anna ha arrodonit el plat afegint allioli. Apa un bon suggeriment!


Recepta de cuina de Conill confitat

Emplatat

Recepta de cuina de Conill confitat

Faltaven les patates i la pastanaga

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7163 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: