Conill confitat

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 conill trossejat
  • 2 dents d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 3 patates mitjanes
  • 1 pastanaga
  • 1/2 ceba
  • 1 tros de pell de taronja
  • olives negres
  • sal i pebre
  • 2 branquetes de romanĂ­
  • oli d'oliva (segons la mida de la plata)

4 racions

ElaboraciĂł

Daurarem el conill, salpebrat, en una paella amb una mica d'oli i un cop daurat el posarem en una plata que pugui anar al forn.
Hi afegirem els alls, el llorer, les patates tallades a rodanxes, les olives, la pell de taronja, la pastanaga i les branquetes de romanĂ­.
Ho cobrirem tot amb oli d'oliva i enfornarem a 90Âş durant unes tres hores i mitja.

3h 45min

Notes

Ho emplatarem i servirem. Es pot acompanyar amb una escarola amanida per compensar.
Aquesta recepta la feia la meva padrina i barrejava conill, pollastre, corder i porc. Quedava molt bona.
Jo l'havia fet amb pollastre de corral i tambĂŠ estĂ  molt bĂŠ.
Com que n'ha sobrat ho he posat en una carmanyola i he afegit un got de vinagre de xerès i demà tindrà un altre gust: escabetx.
L'oli que resta es pot aprofitar per altres menjars.
La meva amiga Anna ha arrodonit el plat afegint allioli. Apa un bon suggeriment!


Recepta de cuina de Conill confitat

Emplatat
per Nani Nolla

Recepta de cuina de Conill confitat

Faltaven les patates i la pastanaga
per Nani Nolla

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Conill confitat

Enllaça aquesta recepta:

3642 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!