Conill Guisat amb fredolics
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 conill
- 1/2 kg de fredolics
- 2 cebes mitjanes
- 4 alls
- 1 branca de farigola
- 1 fulla de llorer
- 50 gr de xocolata a lapedra, ratllada
- Un got petit de vi
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Cassola de fang
Elaboració
							En una cassola de fang amb oli i llard a pars iguals. Fregiu el conill fet a trossets, separeu el fetge. 
juntament amb les herbes i dos grans d'all.Quan el conill comenci a enrossir-se,afegiu-hi el vi.Quan estigui separeu el conill i ala mateixa cassola feu un sofregit amb la cebes trinxades i els fredolics. 
Agafeu el fetge els dos alls la xocolata rallada una mica d'aigua i feu una picada. aboqueu-lo ala cassola.Afegir-hi el conill, cobriu-lo amb aigua i deixeu-lo fins que estigui fet, vigilant que no s'enganxi.
														
 35min
  35min 
 Etiquetes: 
						Conill
 
						Etiquetes: 
						Conill  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 8445 visites.
 8445 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Altres
 Altres 
  
  Rostit
 Rostit 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram