Conill Guisat amb fredolics
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 conill
- 1/2 kg de fredolics
- 2 cebes mitjanes
- 4 alls
- 1 branca de farigola
- 1 fulla de llorer
- 50 gr de xocolata a lapedra, ratllada
- Un got petit de vi
5 racions
Utensilis
Cassola de fang
Elaboració
En una cassola de fang amb oli i llard a pars iguals. Fregiu el conill fet a trossets, separeu el fetge.
juntament amb les herbes i dos grans d'all.Quan el conill comenci a enrossir-se,afegiu-hi el vi.Quan estigui separeu el conill i ala mateixa cassola feu un sofregit amb la cebes trinxades i els fredolics.
Agafeu el fetge els dos alls la xocolata rallada una mica d'aigua i feu una picada. aboqueu-lo ala cassola.Afegir-hi el conill, cobriu-lo amb aigua i deixeu-lo fins que estigui fet, vigilant que no s'enganxi.
35min
Etiquetes:
Conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5471 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?