Salsa de Codonyat

Ingredients

  • 250 g de codonyat.
  • 200 g d'aigua.
  • 70 g de suc de llimona.

4 racions

Elaboració

Es posatot amb un caso al foc edeixa que bulli sense deixar de remenar, es tritura amb la batadora fins que qeda una salsa fina. Es pot fer srvir per tirar pel damunt dels gelats o per aconpanyar algun rostit.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3585 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: