Salsa de Codonyat
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Crema
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de codonyat.
- 200 g d'aigua.
- 70 g de suc de llimona.
4 racions
Elaboració
Es posatot amb un caso al foc edeixa que bulli sense deixar de remenar, es tritura amb la batadora fins que qeda una salsa fina. Es pot fer srvir per tirar pel damunt dels gelats o per aconpanyar algun rostit.
20min

Etiquetes:
Salsa
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2529 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?