Musclos gratinats
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						
						Típica de:  Espanya → Cataluya
 Espanya → Cataluya
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 kg de musclos, 100 gr de formatge rallat, 100gr de pa rallat 5 cullerades d'oli, d'oliva, 1 ceba mitjane all i julivert.
 5 racions
 5 racions
Elaboració
							Es talla la ceba ben petita es poa a l'olla junt amb el musclos i ho posem al foc per obrir-los al vapor uns 5 minuts. passem el all i el Julivert i l'oli una mica per la paella i ho torrem una mica.Posem el formatge el pa rallat barrejat l'all i el julivert damunt de las meitats de musclos i ho gratinem 5 minuts al for una mica calent.
														
 15min
  15min 
Notes
El musclos son mes plens quant es lluna plena.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2705 visites.
 2705 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Tapes
 Tapes 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram