Musclos gratinats
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Cataluya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 kg de musclos, 100 gr de formatge rallat, 100gr de pa rallat 5 cullerades d'oli, d'oliva, 1 ceba mitjane all i julivert.
5 racions
Elaboració
Es talla la ceba ben petita es poa a l'olla junt amb el musclos i ho posem al foc per obrir-los al vapor uns 5 minuts. passem el all i el Julivert i l'oli una mica per la paella i ho torrem una mica.Posem el formatge el pa rallat barrejat l'all i el julivert damunt de las meitats de musclos i ho gratinem 5 minuts al for una mica calent.
15min
Notes
El musclos son mes plens quant es lluna plena.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2397 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.