Musclos a la marinera

Ingredients

  • 1 quilo de musclos
  • 200 grams de tomàquet
  • 100 grams de cebes
  • 1 gra d'all i julivert

2 racions

Elaboració

En una paella amb oli es sofregeix la ceba, tallada fina i quan comença a daurar s'hi afegeixen els tomàquets pelats i picats. S'assaona amb sal i mitja culleradeta de sucre.
Es pica l'all i el julivert, i s'uneix a la resta,i es tritura la salsa.
Es netegen els musclos i es posen en una cassola al foc perquè s'obrin, se'ls treu la closca buida i en l'altra es posa la salsa al musclo.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5487 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Romà Garcia Talavera diu:
L´he provada i està boníssima

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: