Musclos a la marinera

Categoria:
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 quilo de musclos
  • 200 grams de tomĂ quet
  • 100 grams de cebes
  • 1 gra d'all i julivert

2 racions

ElaboraciĂł

En una paella amb oli es sofregeix la ceba, tallada fina i quan comença a daurar s'hi afegeixen els tomàquets pelats i picats. S'assaona amb sal i mitja culleradeta de sucre.
Es pica l'all i el julivert, i s'uneix a la resta,i es tritura la salsa.
Es netegen els musclos i es posen en una cassola al foc perquè s'obrin, se'ls treu la closca buida i en l'altra es posa la salsa al musclo.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Musclos a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

2111 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

RomĂ  Garcia Talavera diu:
L´he provada i està boníssima


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!