Musclos amb picada de pebrot i tomĂ quet

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500g de musclos de roca
  • 2 o 3 tomĂ quets madurs
  • 1 pebrot vermell
  • 2 dents d'all
  • sal i oli d'oliva verge

4 racions

ElaboraciĂł

Es netegen el musclos i es fan al vapor. Quan ja estan oberts, es separen les valves que contenen la carn i es posen en una safata plana que serĂ  la mateixa on es serviran. Es reserva.
En una paella amb una collarada d'oli d'oliva, sofregiu els tomĂ quets previament rallats i tretes les llevors. Quan ja el teniu al punt, reservar-lo.
En un morter, piqueu les dues dents d'all amb una mica de sal. A continuaciĂł, piqueu el pebrot vermell ben net, tallar a daus i sense les llevors. Quan ja el tingueu ben picat, afegiu el sofregit de tomĂ quet i remeneu fins que quedi tot ben mesclat. Rectifiqueu de sal i poseu-li un rejolĂ­ d'oli d'oliva verge i acabeu de remenar.
Amb una collera, aneu cobrint amb aquesta salsa els musclos que tenĂ­eu reservats. Poseu la safata amb els musclos a la nevera i al cap d'hora i mitja o dues ja els podeu servir.

45min

Notes

S'ha de menjar ben fred.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Musclos amb picada de pebrot i tomĂ quet

Enllaça aquesta recepta:

1941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!