Musclos amb picada de pebrot i tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500g de musclos de roca
  • 2 o 3 tomàquets madurs
  • 1 pebrot vermell
  • 2 dents d'all
  • sal i oli d'oliva verge

4 racions

Elaboració

Es netegen el musclos i es fan al vapor. Quan ja estan oberts, es separen les valves que contenen la carn i es posen en una safata plana que serà la mateixa on es serviran. Es reserva.
En una paella amb una collarada d'oli d'oliva, sofregiu els tomàquets previament rallats i tretes les llevors. Quan ja el teniu al punt, reservar-lo.
En un morter, piqueu les dues dents d'all amb una mica de sal. A continuació, piqueu el pebrot vermell ben net, tallar a daus i sense les llevors. Quan ja el tingueu ben picat, afegiu el sofregit de tomàquet i remeneu fins que quedi tot ben mesclat. Rectifiqueu de sal i poseu-li un rejolí d'oli d'oliva verge i acabeu de remenar.
Amb una collera, aneu cobrint amb aquesta salsa els musclos que teníeu reservats. Poseu la safata amb els musclos a la nevera i al cap d'hora i mitja o dues ja els podeu servir.

45min

Notes

S'ha de menjar ben fred.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: