Sopa de verdures amb ordi
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 200 g de pastanaga
- 80 g d'api
- 1 cullerada d'oli
- 100 g d'ordi pelat
- 1,2 litres de brou de verdures
- 200 g de col arrissada
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Pica finament la ceba.
Talla les pastanagues per la meitat i després es tallen a rodanxes, l’ api en bastons.
Salteja la ceba en l'oli.
Salteja l'ordi, l'api i la pastanaga. Aboca el brou i fes bulli a foc lent durant uns 30 minuts o fins que l'ordi estigui tou.
Mentrestant talla la col arrissada en tires i afegeix-la quan faltin 10 minuts abans del final de la cocció de la sopa.
Assaona la sopa de verdures amb sal i pebre i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2728 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.