Sopa de verdures amb ordi
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 200 g de pastanaga
- 80 g d'api
- 1 cullerada d'oli
- 100 g d'ordi pelat
- 1,2 litres de brou de verdures
- 200 g de col arrissada
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Pica finament la ceba.
Talla les pastanagues per la meitat i després es tallen a rodanxes, l’ api en bastons.
Salteja la ceba en l'oli.
Salteja l'ordi, l'api i la pastanaga. Aboca el brou i fes bulli a foc lent durant uns 30 minuts o fins que l'ordi estigui tou.
Mentrestant talla la col arrissada en tires i afegeix-la quan faltin 10 minuts abans del final de la cocció de la sopa.
Assaona la sopa de verdures amb sal i pebre i serveix de seguida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1492 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c