Vol-au-vents, de bolets, porros, i mi cuit d'ànec
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Tapes
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre vol-au-vents, de mida gran
- Un pot de barreja de bolets, petit
- Tres porros
- Quatre rodelles de mi cuit d'ànec
- Sal
- Sal Maldon
- Oli d'oliva
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							En una paella amb oli d'oliva, fregim: els porros tallats en rodelles molt fines, i la barreja de bolets.
Quan és cuit, ho picolem amb el ganivet, i omplim els vol-au-vents, amb aquesta barreja.
Tot seguit, posem una rodella de mi cuit damunt de cada vol-au-vent, i ho posem en el forn a 180º, fins que el fua s'ha desfet una mica. En el moment de servir-ho a taula, posem una mica de sal Maldon, i un rajolí d'oli d'oliva per sobre, i ja ho tenim llest per servir.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4878 visites.
 4878 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Amanida
 Amanida
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram