Vol-au-vents, de bolets, porros, i mi cuit d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre vol-au-vents, de mida gran
  • Un pot de barreja de bolets, petit
  • Tres porros
  • Quatre rodelles de mi cuit d'ànec
  • Sal
  • Sal Maldon
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim: els porros tallats en rodelles molt fines, i la barreja de bolets.
Quan és cuit, ho picolem amb el ganivet, i omplim els vol-au-vents, amb aquesta barreja.
Tot seguit, posem una rodella de mi cuit damunt de cada vol-au-vent, i ho posem en el forn a 180º, fins que el fua s'ha desfet una mica. En el moment de servir-ho a taula, posem una mica de sal Maldon, i un rajolí d'oli d'oliva per sobre, i ja ho tenim llest per servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4827 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: