Flam de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa > Basilea
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 formes d'1 decilitre
  • 150 grams de bolets (rossinyols) o qualsevol altra del teu gust
  • 1 escalunya picada ben fina
  • 1 cullerada de daus de bacĂł
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 decilitres i mig de nata
  • 1 ou
  • 20 grams de cibulet picat fi
  • 1 culleradeta de fulles de romanĂ­ picades ben fines
  • Sal
  • Pebre recent mòlt

4 racions

ElaboraciĂł

Netejar els bolets i salteu-los en la mantega, afegir la escalunya i els dauets de bacĂł, coure a foc molt suau durant uns 5 minuts, passat aquest temps, afegir el romanĂ­ i la nata i seguir cuinant.
Salpimentr al gust i deixar que es refredi.
Batre l'ou i afegir-lo a la preparacion quan estigui tèbia.
Triturar tot amb el turmix.
Afegi el cibulet i omplir les formes prèviament greixades amb mantega.
Col • locar al forn al bany maria a una temperatura de 150 graus durant 35 a 40 minuts
Servir sense els motlles.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Flam de bolets

Enllaça aquesta recepta:

1459 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!