Flam de bolets
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Típica de: Suïssa → Basilea
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 formes d'1 decilitre
- 150 grams de bolets (rossinyols) o qualsevol altra del teu gust
- 1 escalunya picada ben fina
- 1 cullerada de daus de bacó
- 1 cullerada de mantega
- 2 decilitres i mig de nata
- 1 ou
- 20 grams de cibulet picat fi
- 1 culleradeta de fulles de romaní picades ben fines
- Sal
- Pebre recent mòlt
4 racions
Elaboració
Netejar els bolets i salteu-los en la mantega, afegir la escalunya i els dauets de bacó, coure a foc molt suau durant uns 5 minuts, passat aquest temps, afegir el romaní i la nata i seguir cuinant.
Salpimentr al gust i deixar que es refredi.
Batre l'ou i afegir-lo a la preparacion quan estigui tèbia.
Triturar tot amb el turmix.
Afegi el cibulet i omplir les formes prèviament greixades amb mantega.
Col • locar al forn al bany maria a una temperatura de 150 graus durant 35 a 40 minuts
Servir sense els motlles.
Etiquetes:
Interessant
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2623 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c