Blanqueta de gall dindi guisada amb rossinyols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit blanquetes, ( dues per persona)
  • Mig quilo de Rossinyols,( naturals, o secs)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Ví ranci
  • Tres alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Tomàquet sofregit,( està en les meves receptes).
  • Brou de pollastre, ( de pastilla).
  • Julivert picolat
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Pa fregit
  • Un all pelat

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, rostim les blanquetes salpebrades.
Quan són mig rosses, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i una mica de sofregit de tomàquet. Tot seguit ho cobrim amb brou, i deixem que cogui a foc baix.
A part, en una paella amb oli, saltem els rossinyols, i els reservem.
A part, en la batedora elèctrica, fem una picada amb: les ametlles, l'all, el pa, el julivert, un raig de ví ranci, i una mica de brou, i ho reservem.
Quan les blanquetes són ja gairebé cuites, afegim : els rossinyols, i la picada, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i un cop cuit, ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola, i !! que vagi de gust !!.

1h

Notes

La blanqueta de qualsevol au, és la cuixeta que va des de el pit, a l'ala.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2062 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!