Blanqueta de gall dindi guisada amb rossinyols

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:      
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Vuit blanquetes, ( dues per persona)
  • Mig quilo de Rossinyols,( naturals, o secs)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • VĂ­ ranci
  • Tres alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • TomĂ quet sofregit,( estĂ  en les meves receptes).
  • Brou de pollastre, ( de pastilla).
  • Julivert picolat
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Pa fregit
  • Un all pelat

4 racions

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, rostim les blanquetes salpebrades.
Quan sĂłn mig rosses, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i una mica de sofregit de tomĂ quet. Tot seguit ho cobrim amb brou, i deixem que cogui a foc baix.
A part, en una paella amb oli, saltem els rossinyols, i els reservem.
A part, en la batedora elèctrica, fem una picada amb: les ametlles, l'all, el pa, el julivert, un raig de ví ranci, i una mica de brou, i ho reservem.
Quan les blanquetes sĂłn ja gairebĂŠ cuites, afegim : els rossinyols, i la picada, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i un cop cuit, ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola, i !! que vagi de gust !!.

1h

Notes

La blanqueta de qualsevol au, ĂŠs la cuixeta que va des de el pit, a l'ala.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Blanqueta de gall dindi guisada amb rossinyols

Enllaça aquesta recepta:

1979 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!