Pop a la gallega

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pop de quilo
  • 2 litres d'aigua
  • 1 seba
  • 1 got(dels de vi) d'oli d'oliva.
  • Sal grossa
  • Pebre vermell picant

4 racions

Elaboració

Posarem a calentar els 2 litres d'aigua en una cassola. Quant bulli i posarem el pop i la seba, deixa'n que es cogui, durant 45 minuts.Una vegada el pop estigui cuit, el traurem de l'aigua iel tallarem a rodanxes, tot posant-lo damunt un plat de fusta.
Amanirem amb la sal grossa,l'oli i el pimentó picant. Remenarem el pop perquè agafi el gust de tots els ingredients.

1h

Notes

Servir calent, i acompanyat amb un bon vi.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1331 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!