Pop a la gallega
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pop de quilo
- 2 litres d'aigua
- 1 seba
- 1 got(dels de vi) d'oli d'oliva.
- Sal grossa
- Pebre vermell picant
4 racions
Elaboració
Posarem a calentar els 2 litres d'aigua en una cassola. Quant bulli i posarem el pop i la seba, deixa'n que es cogui, durant 45 minuts.Una vegada el pop estigui cuit, el traurem de l'aigua iel tallarem a rodanxes, tot posant-lo damunt un plat de fusta.
Amanirem amb la sal grossa,l'oli i el pimentó picant. Remenarem el pop perquè agafi el gust de tots els ingredients.
1h
Notes
Servir calent, i acompanyat amb un bon vi.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.