Gaspatxo
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 quilos de tomàquets madurs
- 1 all
- Sal
- Oli
- Vinagre
- 1 litre d'aigua
- 100gr. de pa del dia abans o mes
- 1 seba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 cogombre
6 racions
Utensilis
Perquè quedi mes fi es pot passar pel xino.
Elaboració
En un bol hi posarem els tomàquets pelats, i tallats, la seba, l'all pelat, la sal, el pa remullat, el vinagre, els pebrets i el cogombre. Ho triturarem tot, ho ratificarem de sal i li afegirem l'oli.
30min
Notes
Posarem ous durs rallats en uns bols, per qui vulgui posar-san per damunt.
Ho servirem molt fred.
Etiquetes: Per quant fasi calor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.