Gaspatxo
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 quilos de tomàquets madurs
- 1 all
- Sal
- Oli
- Vinagre
- 1 litre d'aigua
- 100gr. de pa del dia abans o mes
- 1 seba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 cogombre
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Perquè quedi mes fi es pot passar pel xino.
Elaboració
							En un bol hi posarem els tomàquets pelats, i tallats, la seba, l'all pelat, la sal, el pa remullat, el vinagre, els pebrets i el cogombre. Ho triturarem tot, ho ratificarem de sal i li afegirem l'oli.
														
 30min
  30min 
Notes
Posarem ous durs rallats en uns bols, per qui vulgui posar-san per damunt. 
Ho servirem molt fred.
 Etiquetes: 
						Per quant fasi calor
 
						Etiquetes: 
						Per quant fasi calor  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4268 visites.
 4268 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Altres
 Altres 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram