Gaspatxo extremeny
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Poliol mòlt (millor que no sigui barrejat amb menta, tot i que és difícil trobar-ne)
- Oli
- Vinagre
- Sal
- Una dent d'all
- Pa dur
- Un ou
- Un litre d'aigua
 3 racions
 3 racions
Utensilis
Un vol 
Un morter 
Una cassola per a bullir 
Forquilla
Elaboració
							1. Bulliu l'ou 
2. Al morter piqueu l'all amb la sal i el poliol 
3. Afegiu el rovell de l'ou i l'oli (per fer la pasta la forquilla va força bé) 
4. Passeu la barreja al vol i aneu omplint-lo d'aigua de mica en mica 
5. Afegiu el pa i la clara d'ou a trossos
														
 15min
  15min 
Notes
Tot i que pugui semblar fàcil costa molt fer que quedi igual que el que fa la meva mare. És un molt bon primer plat per a un dinar d'estiu, sobre tot si el serviu fresquet de la nevera. De segon el podeu acompanyar d'una carn, per exemple.
 Etiquetes: 
						Estiu
 
						Etiquetes: 
						Estiu  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7365 visites.
 7365 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Altres
 Altres Sopes i cremes
 Sopes i cremes Sopa
 Sopa 
  
  
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram