Gaspatxo extremeny

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Poliol mòlt (millor que no sigui barrejat amb menta, tot i que és difícil trobar-ne)
  • Oli
  • Vinagre
  • Sal
  • Una dent d'all
  • Pa dur
  • Un ou
  • Un litre d'aigua

3 racions

Utensilis

Un vol
Un morter
Una cassola per a bullir
Forquilla

Elaboració

1. Bulliu l'ou
2. Al morter piqueu l'all amb la sal i el poliol
3. Afegiu el rovell de l'ou i l'oli (per fer la pasta la forquilla va força bé)
4. Passeu la barreja al vol i aneu omplint-lo d'aigua de mica en mica
5. Afegiu el pa i la clara d'ou a trossos

15min

Notes

Tot i que pugui semblar fàcil costa molt fer que quedi igual que el que fa la meva mare. És un molt bon primer plat per a un dinar d'estiu, sobre tot si el serviu fresquet de la nevera. De segon el podeu acompanyar d'una carn, per exemple.


Recepta de cuina de Gaspatxo extremeny

Gaspatxo extremeny
per Enric Mangas

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1094 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
El provaré de fer aquest estiu Enric.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!