Vichyssoise
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 porros
- 2 patates grans
- 1 ceba gran
- 150 ml de nata liquida
- Mig got de llet
- Dues cullarades de mantega
- Pernil ibèric
- Sal, pebre
4 racions
Elaboració
En una olla posar la mantega i afegir els porros(només la part blanca), las patates i la ceba tot tallat petit.
Sofregir-ho una mica sense que es cremi i afegir aigua o caldo que cubreixi les verdures,sal i pebre, bullir durant 20-25 minuts.
Batir amb la batedora fins que quedi una crema espesa, colar-ho amb el xinés i cuan esta freda afegir la nata liquida i la llet depenent de lo espesa o clara que volgueu la sopa, rectificar de sal.
En una paella fregir el pernil tallat a tiras petites.
Posar la sopa a la nevera i servir freda amb un bol fons i amb el pernil per sobre.
35min
Etiquetes: Estiu Molt bona Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10024 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.