Vichyssoise

Ingredients

  • 8 porros
  • 2 patates grans
  • 1 ceba gran
  • 150 ml de nata liquida
  • Mig got de llet
  • Dues cullarades de mantega
  • Pernil ibèric
  • Sal, pebre

4 racions

Elaboració

En una olla posar la mantega i afegir els porros(només la part blanca), las patates i la ceba tot tallat petit.
Sofregir-ho una mica sense que es cremi i afegir aigua o caldo que cubreixi les verdures,sal i pebre, bullir durant 20-25 minuts.
Batir amb la batedora fins que quedi una crema espesa, colar-ho amb el xinés i cuan esta freda afegir la nata liquida i la llet depenent de lo espesa o clara que volgueu la sopa, rectificar de sal.
En una paella fregir el pernil tallat a tiras petites.
Posar la sopa a la nevera i servir freda amb un bol fons i amb el pernil per sobre.

35min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11148 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Imma Puerto diu:
Jo l'he feta amb la mitad dels porros per que no en tenia mes. I tambè ha surtit bona.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: