Conill rostit amb patates a daus

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Conill net de 1,2 Kg aprox.
  • 2 Patates petites/mitjanes
  • 2 Grans d'all.
  • 2 Cebes
  • 2 Tomàquets
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Vi ranci

4 racions

Utensilis

Cassola de fang.

Elaboració

-Agafem el conill, el trossegem (les espatlles no). El salpebrem.
-En una cassola de fang, hi posem dos cullerades d'oli, dos grans d'all i quan l'oli estigui calent, hi afegim els talls de conill, abaixem el foc, i ho deixem daurar, uns 15 minuts.
-Pelem les patates i les tallem a daus petits.
-A mig coure, el reguem amb una copeta de vi ranci. Hi afegim unes cebes tallades a troços, un parell de tomaquets, també tallats i les patates a daus.
-Ho deixem fent, xup-xup durant uns 30 minuts. Mirem de tant en tant, si hem d’afegir-hi una mica d’aigua i provem el punt de sal.
-Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Conill rostit amb patates a daus
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11930 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: