Conill rostit amb patates a daus
Ingredients
- 1 Conill net de 1,2 Kg aprox.
- 2 Patates petites/mitjanes
- 2 Grans d'all.
- 2 Cebes
- 2 Tomàquets
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Vi ranci
4 racions
Utensilis
Cassola de fang.
Elaboració
-Agafem el conill, el trossegem (les espatlles no). El salpebrem.
-En una cassola de fang, hi posem dos cullerades d'oli, dos grans d'all i quan l'oli estigui calent , hi afegim els talls de conill, abaixem el foc, i ho deixem daurar, uns 15 minuts.
-Pelem les patates i les tallem a daus petits.
-A mig coure, el reguem amb una copeta de vi ranci. Hi afegim unes cebes tallades a troços, un parell de tomaquets, també tallats i les patates a daus.
-Ho deixem fent, xup-xup durant uns 30 minuts. Mirem de tant en tant, si hem d’afegir-hi una mica d’aigua i provem el punt de sal.
-Ja es pot servir.
50min
Etiquetes:
Aprofitaré aquesta recepta Molt bona
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8691 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies