Gules amb allets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 100 grams de gules congelades
  • 4 allets. Si és temporada de tendres, millor.
  • 1 tasseta d'oli verge d'oliva
  • Uns bitxos petitons "caiena"
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassoleta de fang.

Elaboració

Posarem l'oli en un bol de fang, i trinxarem a rodanxes els allets, esperant que comencin a enrossir.
Hi posarem seguidament el bitxo.
Hi afegirem després les gules prèviament descongelades.
Ho remenarem una petita estona, sense que es facin massa, ja que aleshores quedarien seques.
Hi afegirem una mica de sal, si cal.
Tamnbé podeu afegir-hi unes gambes pelades petitones.

5min

Notes

La base d'aquesta recepta, són les angules, però donat el preu en que estan actualment, hem d'optar a fer-ho amb gules.
Qui tingui la possibilitat de comprar-les, que no ho dubti pas, ja que el gust no té comparació.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4046 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: