Gules amb allets

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 100 grams de gules congelades
  • 4 allets. Si Ă©s temporada de tendres, millor.
  • 1 tasseta d'oli verge d'oliva
  • Uns bitxos petitons "caiena"
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassoleta de fang.

ElaboraciĂł

Posarem l'oli en un bol de fang, i trinxarem a rodanxes els allets, esperant que comencin a enrossir.
Hi posarem seguidament el bitxo.
Hi afegirem després les gules prÚviament descongelades.
Ho remenarem una petita estona, sense que es facin massa, ja que aleshores quedarien seques.
Hi afegirem una mica de sal, si cal.
Tamnbé podeu afegir-hi unes gambes pelades petitones.

5min

Notes

La base d'aquesta recepta, sĂłn les angules, perĂČ donat el preu en que estan actualment, hem d'optar a fer-ho amb gules.
Qui tingui la possibilitat de comprar-les, que no ho dubti pas, ja que el gust no té comparació.


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Gules amb allets

Enllaça aquesta recepta:

1078 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!