Alvocats farcits de gules
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 alvocats
- 1 ceba
- 200g de Gules
- 4 dents d'all
- 1 llimona (suc)
- Bitxos tipus caiena (opcional)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Tallem per la meitat els alvocats, traiem l'os i els buidem amb una cullera, reservant la polpa en un vol amb el suc de la llimona, l'aixafem amb una forquilla, podem deixar algun tros de polpa sense aixafar, reservem.
Tallem la ceba ben petita i la posem a fregir en oli d'oliva. Laminem els alls. Quan la ceba comenci a estar rosa afegim els alls i els bitxos fins a daurar-los. Afegim les gules.
Quan les gules estiguin llestes (uns 2 minuts a la paella), retirem del foc i barregem amb la polpa, salpebrem i farcim les closques d'alvocats.
20min
Notes
Emplatar en un plat amb una amanida d'enciam, tomàquet, ceba i tonyina.
S'ha de menjar acabat de fer, una opció és mantenir-los calents al forn al mínim i apujar-lo 3 minuts abans de servir.

Etiquetes:
Gules
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Al final has provat de fer-ho amb llagosta llamàntol? L'he fet diverses vegades amb escamarlans i està boníssim i estic...
Ups. Perdona que hagi trigat tant en respondre, però no entro molt amb el nom, i molt menys miro els missatges, normalment...
Gràcies! No compro quasi mai congelats, sóc més de fresc i a poder ser de temporada. Salut
Què és la Barreja per fregir congelat?
El gotet de vi és per el cuiner? ;-)