Salmó especiat al forn amb salsa de iogurt i curry

Ingredients

  • 2 trossos de llom de salmó
  • 1 ceba petita
  • 1/2 llimona
  • Julivert
  • Sal pebre
  • Herbes provençals (o les que volgueu)

Per la salsa:

  • 1 cullerada de iogurt natural
  • 1 cullerda de formatge tipus philadelphia
  • Curry
  • Sal
  • Orenga
  • Alfàbrega

1 racions

Elaboració

Tallem la ceba a tires i la posem al fons d'una safata pel forn fent de llit del salmó que hi posarem a sobre. Seguidament tallem la llimona en mitges llunes i les posarem sobre la llimona, banyarem amb un gotet d'aigua i un rajolí d'oli i salpebrem. Enfornem durant uns 20 minuts a 180º, fins que veiem que la ceba s'estova una mica. Salpebrerem el salmó i especierem amb les herbes provençals, i el posarem sobre la ceba i la llimona. Enformen uns 10 minuts i el servirem calent. Per fer la salsa barrejarem tots els ingredients i en posarem una mica al plat per acompanyar el salmó.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1058 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!