Delícies de maduixa
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 12 cullerades de llet
- 1 cullerada de nata líquida
- 5 cullerades de farina
- 1 culleradeta de llevat
- 1 ou
- 2 maduixes mitjanes
- 25g. xocolata per fondre + 1 cullerada de llet
- mermelada de maduixa
- nata muntada
- oli
- 1 atmella tallada a "tires"
Utensilis
Batedora
Paella
Elaboració
1. Barrejar amb la batedora: la farina, la nata líquida, la llet, el llevat, l’ou, 1 maduixa, 1 cullerada de mermelada de maduixa.
2. Posar oli en una paella i escampar-lo amb un paper de cuina (no n’hi ha d’haver massa)
3. Coure la massa com si fosin mini-creps d’uns 4,5 cm de diàmetre.
4. Per cada “delicía” seràn 6 mini-creps.
5. En un taça fondre 25g. de xocolata per fondre amb 1 cullerada de llet
6. Posar-les totes en un plat i muntar-ho així:
Nata muntada ( a dalt de tot )
Rodanja de maduixa
Crep
Xocolata
Crep
Mermelada
Crep
Nata muntada
Crep
Xocolata
Crep
Mermelada maduixa
Crep ( a baix de tot )
7. Posar a la nevera.
8. Servir
35min
Notes
Per decorar es pot clavar algun trocet d'atmetlla a sobre la nata i titar per sobre xarop de xocolata ( o 25g. de xocolata per fondre amb 3 culleradetes de llet
Etiquetes: Crep Maduixa Xocolata Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2705 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.