Croquetes diferents
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 patates mitjanes
- Pots triar entre; 225 g. de bledes o espinacs, 200 g. de pastanaga, o , 160 g. de tonyina de llauna
- farina
- pa ratllat
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							1. Pela i bull les patates i les bledes, espinacs o pastanaga ( el que hagis triat -la tonyina no-).
2. Tritura-ho amb la batedora ( ara si amb la tonyina ).
3. Tira-hi dos cullerades soperes de farina i torna-ho a barrejar.
4. Tira en un plat fondo pa ratllat.
5. Agafa una cullerada plena del "pure" i arrebossa-ho per totes les bandes. Agafa la croqueta amb la mà i assegura't que està del tot cuberta de pa.
6. Posa-les a la plata del forn, sobre un paper de plata o especial per forn i coules fins que agafin una mica de color ( no massa ).
7. Servir.
														
 55min
  55min 
 Etiquetes: 
						Patata
 
						Etiquetes: 
						Patata  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3972 visites.
 3972 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Ous i làctics
 Ous i làctics Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Aperitiu
 Aperitiu 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram