Croquetes de pollastre rostit

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pit de pollastre rostit ( explicat en altres receptes de rostit )
  • 1/2 ceba
  • 30 gr de mantega
  • 30 gr de farina
  • 175 ml de llet
  • Sal

2 racions

Elaboració

Per a l'arrebossat: farina, ou i pa ratllat (per aquest ordre)
Primer fem la bexamel: Posem oli o mantega en una paella a foc viu (5 cullerades). Un cop calent hi afegim una mica de ceba ratllada i la daurem, a continuació hi tirem 4 cullerades soperes de farina i ho remenem ràpid que no es facin gromulls. Quan estigui tot destfet, hi tirem la llet poc a poc i de manera constant mentres anem remenant la farina. Quan tinguem la barreja amb aspecte de farinetes, ja està al punt. S'hi afegeix una mica de sal i nou moscada.
Deixarem refredar la beixamel fins que quedi molt espesa.
A part, trinxem el pollastre amb els dits o amb el minipimer (depenent si ens agrada trobar trossets de carn o no)
Per fer les formes de les croquetes posarem el pollastre trinxat en un bol i hi afegirem poc a poc la beixamel, vigilant que quedi una massa prou espesa com perquè agafi forma.
Quan tinguem les croquetes fetes les passarem per farina, ou i finalment pa ratllat (en aquest ordre).
I ja es podran posar a coure a la paella que previament haurem escalfat amb molt oli i a molta temperatura. Perquè estiguin al punt només haurem de rossejar-les per fora i vigilar q no estiguin massa estona al foc.

20min

Notes

No he contat el temps de rostir el pollastre


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1586 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Beppa Casas diu:
Ahir n'he fet! El pollastre el vaig començar tallant a ganivet i al final el vaig passar per la màquina manual de fer carn picada, el pollastre era de 3 Kg i s'hem va acabar la paciència, però estaven boníssimes!! Alguna es va rebentar... Per què...?


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!