Croquetes de llenties

Categoria:
Recepta per
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grs de llenties cuites
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia mitjana
  • 1 polsim de curry (opcional)
  • 1 polsim de cúrcuma (opcional)
  • 1 polsim de gingebre mòlt (opcional)
  • Rajolí d'oli de sèsam (opcional)
  • All en pols (opcional)
  • Rajolí d'oli d'oliva
  • 50 grs de pa ratllat

4 racions

Elaboració

Per començar, triturem l'albergínia i el carbassó crus i les llenties cuites fins a obtenir una pasta prou consistent mentre afegim espècies al gust (jo recomano cúrcuma, all, curry, oli de sèsam....)
A continuació, elaborem croquetes que haurien de ser d'uns 5 cm de llarg per 2cm d'ample i les arrebossem directament (sense ou perquè és una recepta vegana) amb el pa ratllat col·locant-les damunt d'una plata apta per al forn prèviament untada amb oli.
Finalment, les deixarem coure fins que el pa ratllat agafi un color daurat i comprovem que punxant-les ens surt el cobert net.

30min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4494 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: