Sopa de col-i-flor

Categoria:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 col-i-flor mitjana
  • 1 patata mitjana
  • 1 litre de llet
  • 1 rajolí d'oli d'oliva
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre negre
  • 1 polsim de pebre vermell
  • 1 pastilla de caldo de verdures concentrat
  • 1 polsim de farina (opcional)

Elaboració

Pelem i trossegem la patata i la col-i-flor crues i les posem en una olla fonda. Afegim 3 parts de llet i 1 d'aigua fins a cobrir-les i hi tirem la sal, el pebre, l'oli d'oliva, el pebre negre i vermell i la pastilla de caldo de verdures.
Ho tapem i ho deixem coure tot fins que la col-i-flor i la patata estiguin cuites.
Finalment, ho retirem del foc i ho triturem amb la batedora fins que ens quedi una crema molt fina.
Si volem que ens quedi més espessa, la podem deixar coure més estona afegint-hi un polsim de farina.
Aquesta crema es pot menjar calenta a l'hivern i freda a l'estiu.

20min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2572 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: