Sopa de col-i-flor
Categoria:
Sopes i cremes
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 col-i-flor mitjana
- 1 patata mitjana
- 1 litre de llet
- 1 rajolí d'oli d'oliva
- 1 polsim de sal
- 1 polsim de pebre negre
- 1 polsim de pebre vermell
- 1 pastilla de caldo de verdures concentrat
- 1 polsim de farina (opcional)
Elaboració
Pelem i trossegem la patata i la col-i-flor crues i les posem en una olla fonda. Afegim 3 parts de llet i 1 d'aigua fins a cobrir-les i hi tirem la sal, el pebre, l'oli d'oliva, el pebre negre i vermell i la pastilla de caldo de verdures.
Ho tapem i ho deixem coure tot fins que la col-i-flor i la patata estiguin cuites.
Finalment, ho retirem del foc i ho triturem amb la batedora fins que ens quedi una crema molt fina.
Si volem que ens quedi més espessa, la podem deixar coure més estona afegint-hi un polsim de farina.
Aquesta crema es pot menjar calenta a l'hivern i freda a l'estiu.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2572 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.