Llenties estofades, amb xixorrites i patates

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 600 grams, de llenties seques
  • 300 grams, de xixorrites
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • TomĂ quet fregit
  • VĂ­ blanc
  • Quatre patates mitjanes
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot, posem les llenties en remull, la nit abans de fer-les.
En el moment de fer-les, les escorrem i les reservem.
En una cassola fonda, amb oli d'oliva, posem a fregir: els alls aixafats, el llorer, la ceba picolada, i les xixorrites. Quan tot plegat ĂŠs mig fregit, afegim un raig de tomĂ quet, i un raig de vĂ­ blanc, i deixem coure uns cinc minuts. Seguidament, afegim les llenties, i hi posem l'aigua necessaria, per coure les llenties.
Quan ja arrenqui el bull, posem el foc mitja, i deixem que coguin, fins que les llenties, siguin toves. Tot seguit, corregim de sal, i ja les podrem servir a taula.

1h

Notes

A la meva recepta " macarrons amb xixorrites ", ja explico el que sĂłn les xixorrites.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Llenties estofades, amb xixorrites i patates

Enllaça aquesta recepta:

1346 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!