Croquetes de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg lluç
  • 250g gambetes
  • 1 l llet
  • 100 g farina
  • 250 g ceba
  • 4 d all
  • Farina de galeta
  • Oli de girasol
  • Ou
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Tallar la ceba i el all ciselé. Sofregir.
Esmicolar el peix i tallar les gambes si són molt grans. Afegir a la ceba i sofregir.
Afegir la farina i torrar-la.
Afegir la llet poc a poc i fer una beixamel.
Coure fins que estigui ben espes.
Refredar
Fer boletes en forma de croqueta.
Passar per ou batut i desprès per farina de galeta.
Fregitr en oli de girasol.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2414 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!